** Gratis werkplekken met wifi en koffie van 10 - 17u **** Nieuw: Compleet verzorgde heidag voor jou en je team vanaf 95,- per persoon inclusief workshop, lunch en goodybag **** Marktstraat 5-7 Helmond **** Hoe verzin je het? **
VrijwerkersVrijwerkers

Wat kost dat?


Tot voor kort vroegen we een dagvergoeding van vijf (5) euro voor het gebruik van een bureau, de wifi, de thee en koffie. Een onkostenvergoeding.

Maar het doel van Vrijwerkers is niet om geld te verdienen aan de verhuur van bureaus, maar om een werkplek te zijn waar mensen elkaar ontmoeten, waar kennis gedeeld wordt en waar ge-netwerkt wordt. Dus vragen we vanaf nu geen geld meer voor onze werkplekken. Wat we wel vragen is betrokkenheid. Hoe? Kom lekker je ding doen, ruim je rommel op, help een ander als je kunt, werk in stilte of vertel je verhaal, zonder je lekker af of spui je gal. Leer een ander kennen en vergroot je blik. Neem deel. Dat is onbetaalbaar. En daarom gratis.

Heb je geen laptop om aan te werken? Voor € 5,- kun je gebruik maken van een iMac met alles erop en eraan.

Voor het begruik van De Verdieping met jachtkamer v ragen we een onkostenvergoeding van €95,- !
(toeslag p.p. €5,- voor koffie, thee, fris en koekjes).

Beamer, flipover, schoolbordwand, projectiewand, wifi, dakterras en keuken aanwezig.

Deze prijzen zijn, helaas, exclusief BTW

IlBorgo kan exclusief voor Vrijwerkers de lunch verzorgen:

1 
Lunch “superiore” ŕ 10,00 p.p.

Diverse Italiaanse broodjes op schaal (Focaccia, ciabatta en panini met o.a. carpaccio, zalm, brie, gegrilde groentes etc.) Insalata Il Borgo op schaal (Frisse salade met gerookte kip, appel, walnoot, geitenkaas en parmaham)

2 
Lunch “fantastico” ŕ 15,00 p.p.

Diverse antipasti op schaal. 
Een droomvlucht door de Italiaanse keuken, bestaande uit een bruschetta, gemarineerd foccacia brood, houthakkersbrood met kruidenboter, carpaccio, vitello tonato, in knoflookolie gebakken champignons, diverse gegrilde groentes , garnalensalade, Noorse zalm, buffelmozzarella met tomaatjes en basilicum 


3 Italiaanse tomatensoep ŕ € 4,00 p.p.


Pomodori original italiano (echte traditionele Italiaanse tomatensoep)